Ciekawy pomysł walki między naturą a techniką znajdziecie właśnie w tej grze. Od naszych wyborów zależeć będą nie tylko umiejętności naszego bohatera lecz także losy świata.
No więc tak. Jest to hack-shlashowy rpg mocno w stylu diablo. Od zera do bohatera ratującego świat przed zagładą. Gra także z mocno przestarzałą grafiką 3D. Wybieramy jedną z kilku ras oraz klasę postaci. Człowiek, elf, troll, goblin, oraz wojownik, łucznik i magik. Fabuła stworzona jest tak, że nasz bohater nie może być dobry, czy zły, gra stawia na mocny konflikt między naturą, a techniką, a bohater opowiadając się za którąś ze stron konfliktu prze ku swojemu przeznaczeniu. Brak tu jakichś urozmaiceń w stylu zmiany wyglądu postaci. Ekwipunek jest raczej słabo urozmaicony wizualnie i ogólnie do strony wizualnej jest dość ubogo. Nie przeszedłem tej gry z powodu biegania po dość dużej mapie, brak możliwości teleporu od dowolnej lokacji, a portale są rzadko porozrzucane po całej mapie. Fakt, że jestem z tych co wykonują z uporem godnym podziwu wszystkie zadanka poboczne od początku do końca i może dlatego taka kaszanka mnie znudziła. Jeśli lubisz pograć osiłkiem biegając z piłą mechaniczną jest to gra dla ciebie. Niemniej pomysł jest według mnie godny poklasku, oraz niespotykane nigdzie indziej lokacje jak uwaga, uwaga! Trybochmury!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum