Znane RPGi: n/WoD, WFRP, Crystalicum, DzikiePl, Monastyr
Wysłany: 2010-04-16, 16:35
Nie wypaliło z powodu mojego mikrofonu. A w ostatnim czasie ja nie mogę się w ogóle zebrać, bo mam lekki zapierdziel, więc lipa wyszła troszkę.
@Chochlik - Może pierwszy odcinek nakręcicie we dwóch, a ja po prostu dojdę sobie przy następnym? Wiem na pewno, że nie dam rady uczestniczyć w każdym. A już na pewno nie w tym pierwszym, wybaczcie, ale prócz tego jest jeszcze Trójca, Batalia, Fangorn i w huk innych rzeczy.
Znane RPGi: n/WoD, WFRP, Crystalicum, DzikiePl, Monastyr
Wysłany: 2010-07-25, 23:33
Osobiście nie znajdę na niego czasu, choćby nie wiem co się działo i jak skompresowałbym kalendarz. Ale jeżeli Chochlik lub ktokolwiek inny chciałby go pociągnąć to zapewniam wsparcie duchowe, merytoryczne, hosting oraz obróbkę przez znajomego. Więc jedynym, co trzeba zrobić jest nagranie tego w przyzwoity sposób (co i tak jest pewnie nie lada wyzwaniem ;P)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum