W związku z tym, że w ramach zaliczenia mam stworzyć stronę opartą na flashu, postanowiłem użyc Batalii jako swego rodzaju królika doświadczalnego. Marzy mi się wielkie logo rodem od blizzarda (www.blizzard.com www.starcraft2.comwww.diablo3.com). Generalnie, jak widać - będę potrzebował naprawdę dobrej grafiki. Póki co plan zakłada płonące miasto lub jakąś formę rozwałki, bo chciałbym się pobawić ogniem, jednak jeśli macie inne pomysły - dzielcie się, jestem tylko wykonawcą.
Anyway, w związku z tym, że tak naprawdę stronka batalii będzie jedynie wizytówką z downloadem, info i dwoma tekstami na krzyż, nie mam zamiaru się do niej specjalnie przykładać w sferze programistycznej.
Natomiast, jeśli się wszystko powiedzie, spróbujemy zrobić nowe www trójcy, razem z chatem via browser (prawie udało mi się ustabilizować ten, który już mamy, tylko nie potrafię zainstalować flashowej usługi na serwerze).
_________________ Life is a bitch, and then you DIE!
Znane RPGi: n/WoD, WFRP, Crystalicum, DzikiePl, Monastyr
Wysłany: 2010-03-26, 16:53
Strona T:B we flashu to genialny pomysł, o czym już Ci pisałem. W logo można też spróbować włączyć jakiś motyw pól heksowych. Wtedy samo spojrzenie na nie dawałoby pewne pojęcie o tym, czym jest Batalia.
Znane RPGi: n/WoD, WFRP, Crystalicum, DzikiePl, Monastyr
Wysłany: 2010-04-08, 13:44
hmm taka zniszczona belka pod logo, a nad boksem głównym, na której poziomo by się wrzucało pozycje menu oddzielone jakimś fajnym separatorem? Zwykły phpowy menus, jak na stronie Trójcy ofc.
czy ten boks musi być tak strasznie wykontrasowany względem reszty strony? potrzebne jest w ogóle w nim to czarne tło? :) poza tym lepiej byłoby chyba, gdyby nie zachodził na panów żołnierzy.
/ps. marzy mi się menu na stronie portalu w kształcie koła zębatego, o tak!/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum