Znane RPGi: n/WoD, WFRP, Crystalicum, DzikiePl, Monastyr
Wysłany: 2010-02-06, 11:58
Będę monotematyczny, ale znów poruszę temat Dextera. Nie zgodzę się z tym, że 4 sezon jest do dupy. Osobiście uważam go za równie dobry, co pierwszy. Po spadku formy w trzecim, czwarty ma doskonały scenariusz i trzyma non stop w napięciu. Naprawdę warto zwrócić uwagę jeśli ktoś wykruszył po drugim, czy trzecim.
A ja obejrzałem 11 sezonów Frasiera od kiedy pisałem ostatnio zdaje się, a teraz zaczynam M.A.S.H. Jestem na trzecim i musze przyznać, że świetnie się ogląda :)
_________________ Life is a bitch, and then you DIE!
Przez tą wojnę w Korei to ja nie wiem jak to się stało, że z poniedziałku zrobiła się sobota. Czy ktoś też podejrzewa, ze jestem chirurgiem? ;> Nawet hiszpański poległ w konfrontacji z M*A*S*H' em. 18 odcinek 9 sezon. HAWKEYE!
Obecnie zarzuciłam wszelkie inne seriale. Nawet jestem do tyłu z Housem. (o 2 odcinki)
Jeżeli ktoś zna serial z podobnymi gagami co mash to bedzie mi niezmiernie miło popaść w kolejny nałóg ;)
_________________ Zamiast grać w brydża, Zamiast grać w golfa, Zagrajmy w futbol, Czachą Adolfa!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum