@ jagmin: oczywiście, że układ nie jest identyczny. różni się kilkoma detalami, o których przesądził rodzaj spoiwa kategorii - spójrz na sposób budowania 'charakterystyki' u ciebie i u ramala, albo na podział cech. widzisz różnice? inaczej się to prezentuje.
popieram dwie karty na sąsiadujących stronach podręcznika.
/ skorzystam z okazji, że piszę posta: jak w końcu będzie z korektą? /
Jak będzie co poprawiać, to gert na pewno rozdzieli. Jak tym razem korekta znowu nawali, to będę zabijał, więc niech nie zgłasza się nikt, kto nie jest pewny, że potrafi. - Ragir
więc zabijaj. :p ja zgłosiłam dobrowolnie pomoc w korekcie, ponieważ nie podobała mi się ta dokonana wcześniej. i czekam już pół roku na jakiekolwiek materiały... chyba sensowniej byłoby wysyłać je partiami niż rzucać od razu cały podręcznik i wściekać się, że tak długo to trwa... a nie chce mi się wierzyć, że do tej pory ani jeden rozdział v1.5 nie został ukończony. ;] - raiss
Mogę zarzucić rozdziałem o tworzeniu postaci, ale nie jestem pewny, czy nie będą tam jeszcze wprowadzane poprawki pod względem merytorycznym. - Gert
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum